shiva

home
hoe gaat regressie?
waarom regressie?
Vera Peppel


  terug naar

Vera Peppel

© copyright 2008-www.verapeppel.nl


De regressietherapeut

Vera Peppel heeft als regressietherapeut een praktijkervaring van 26 jaar. Zij volgde de driejarige opleiding voor  “regressie- en reÔncarnatie therapeut” bij drs. Hans ten Dam (auteur van o.a. het gezaghebbende internationale standaardwerk “Ring van Licht”). Vera is aangesloten bij Tasso en is “professional member” van EARTh (European Association of  Regression Therapy).
EARTh is een internationale beroepsvereniging waarvan Vera Peppel professioneel lid is.

Vera is ook professioneel lid van de NVRT. De Nederlandse Vereniging van Regressie therapeuten.

In de zomer van 2018 heeft ze de Convention van EARTh gedurende een week bijgewoond. Er waren 16 nationaliteiten bij de Convention vertegenwoordigd. Het was een heel interessant progamma waarbij ze weer nieuwe inspiratie heeft opgedaan.

Tevens leidt Vera het “Centrum voor yoga en wijsbegeerte” te Kropswolde.

Beschouw de eerste sessie als een wederzijdse kennismaking. Je moet met een goed gevoel weggaan, zowel over de therapeut als over de inhoud van de eerste sessie. Je moet het gevoel hebben een stap in de goede richting gezet te hebben. Zoek anders een andere therapeut.

Duur van de therapie

De regressietherapie werkt in vergelijking met de meeste andere therapieŽn relatief snel. Bij een gericht probleem is men doorgaans met zes tot acht sessies klaar. Bij complexe problemen kan meer tijd nodig zijn. Sessies hebben een bepaalde tijd nodig om door te werken. Daarom zijn er meestal niet meer dan een of twee sessies per maand. Een sessie duurt gemiddeld anderhalf tot twee en half uur.
De kosten bedragen
65,- per uur. Na de sessie op basis van de werkelijk bestede tijd te voldoen.

Regressietherapie is een investering in jezelf. Het gaat erom dat je kunt zijn wie je bent.


Volledig in je kracht op weg naar een goede toekomst.

 

telefoon: 0598-321951
info@verapeppel.nl
http://www.earth-association.org
European Association for Regression Therapy
http://www.earth-association.org

http://www.tasso.nl
begin pagina


Wat is, hoe gaat en waarom regressie therapie? De Regressie en Reincarnatie Therapie praktijk is gevestigd te Kropswolde gemeente Hoogezand provincie Groningen, 14 km van de stad Groningen.